АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Распрскувач под низок притисок

Категорија Авто-перални

 

Распрскувач под притисок за нанесување на водно-базирани производи за чистење. Со различни распрскувачки завршетоци и прстен за затворање. Капацитет: 5 литри.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 496 000

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • versaco
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • praxis
  • superhelp