АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Моќен спреј за бандажи

Категорија Гуми и бандажи

 

Високо-ефективен, без-киселински чистач на бандажи со иновативен индикатор за ефектот од делување, за совршено чистење на бандажите со притискање на само едно копче. Во само неколку секунди ги отстранува нечистотиите од сопирачките, наслагите од масло и сите други закоравени нечистотии од патот. Содржината од пакувањето е доволна за темелно чистење на до 10 бандажи. Гарантирано без-киселински и затоа е погоден за сите алуминиумски, челични, хромирани и полирани бандажи.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 431 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • philips
  • bell
  • versaco
  • superhelp