АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на бандажи стар

Категорија Гуми и бандажи

Моќен чистач на бандажи за рапидно и ефикасно отстранување на закоравените нечистотии како согорената течност од сопирачки и другите нечистотии од патот од челичните и лакираните алуминиумски бандажи и раткапни. Содржи киселина.

Нето: 750 мл
Арт. бр. 227 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • bell
  • falcon