АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на бандажи

Категорија Гуми и бандажи

 

Чистач за сите челични и алуминиумски бандажи. Ги отстранува закоравените нечистотии како агресивните наслаги од сопирачки, маслото и другите нечистотии од патот, без остатоци. Не содржи киселина.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 430 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • praxis
  • sonax
  • versaco
  • philips