АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на фелни

Категорија Гуми и бандажи

Чистач за редовно одржување на фелните. Идеален за чистење на нормалните нечистотии. Оневозможува таложење на тешки нечистотии особено прашина од сопирачки. Без киселина и има особено нежна формула.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 429 200

Нето: 1 л
Арт. бр. 430 341

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • praxis
  • philips
  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • versaco
  • aroma