АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Одржувач на гуми

Категорија Гуми и бандажи

Ги чисти, одржува и заштитува гумите на возилото – сето тоа во една операција. Едноставно напрскајте го на гумите и тоа е се! Ги чисти дури и најизвалканите гуми и го враќа длабокиот сјај и богатата боја кај избледените гуми. Ја одржува гумата еластична и ја заштитува од обелување.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 435 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • aroma
  • bell
  • versaco
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • philips