АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Лепак за гуми

Категорија Гуми и бандажи

Идеално помошно средство при патување. SONAX Лепакот за гуми ја враќа употребната функционалност на дупнатата гума без нејзина промена. Ги запечатува малите дупки на гумата и истовремено ја напумпува. Практичен, брз и безбеден.

Нето: 400 мл
Арт. бр. 432 300

Нето: 500 мл
Арт. бр. 432 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • bell
  • aroma
  • superhelp
  • philips
  • praxis
  • sonax
  • falcon