АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Заштитувач на гуми

Категорија Гуми и бандажи

 

Заштитувачот на гуми ги чисти, негува и ја враќа еластичноста на сите гумени делови на автомобилот. На остарените гумени делови им ја враќа свежината. Особено добро ги заштитува од стареење во зимските месеци. Со производот лесно и без напор ќе го вратите сјајот на изматираните гумени делови.

Нето: 100 мл
Арт. бр. 340 100

Нето: 100 мл
Арт. бр. 340 000

Нето: 300 мл
Арт. бр. 340 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 340 505

Нето: 60 л
Арт. бр. 340 800

Нето: 200 л
Арт. бр. 340 905

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • aroma
  • philips
  • sonax