АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Надворешност и лак

Надворешноста на автомобилот е изложена на големи притисоци. Нечистотија, удари, камења, мраз, дожд и снег го напаѓаат лакот. Sonax има развиено производство на специјални производи за заштита од наведените ризици, како што се производите за нега и чистење, кои можат да им се спротивстават на посебните услови и староста на лакот.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • bell
  • praxis
  • aroma
  • falcon
  • versaco
  • superhelp
  • sonax