АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сјаен шампон концентрат

Категорија Надворешност и лак

Шампон со конвентрирана моќ на миење за мануелно перење на возилото. Делува брзо и темелно ги отстранува нечистотиите од патот. Соодветен за миење на сите обоени надворешни површини, метал, стакло, пластика, гума како и церади, порцелан и енамел. Без фосфати.

Нето: 1 л
Арт. бр. 314 300

Нето: 5 л
Арт. бр. 314 500

Нето: 25 л
Арт. бр. 522 705

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • falcon
  • aroma
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • bell