АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Авто шампон

Категорија Надворешност и лак

 

Темелно ги отстранува сите нечистотии и не ја оштетува површината. Погоден за миење на сите обоени надворешни површини, метал, стакло, пластика, гума, церади, порцелан и енамел. 100 мл шампон се меша со 10 литри вода. Без фосфати.

Нето: 1 л
Арт. бр. 314 341

Нето: 2 л
Арт. бр. 314 541

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • philips
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • praxis