АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Шампон за миење и восок

Категорија Надворешност и лак

 

Брзо миење и грижа за лакот. Во исто време чисти и заштитува. Нечистотијата ефикасно се отстранува, а восочните состојки се наменети за заштита и зацврстување на лакот.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 313 200

Нето: 1 л
Арт. бр. 313 341

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • versaco
  • philips
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • bell
  • superhelp