АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Многу брз Шампон

Категорија Надворешност и лак

Шампон за мануелно перење на возила со ефект на „бегање“ на водата. Погоден за миење на обоените површини, метал, стакло, пластика и гума. Не ги оштетува површините благодарение на подмачкувачките активни компоненти. Без фосфати и Ph неутрален. Специјалните површински активни сурфактанти обезбедуваат распрскување на водениот слој и бегање на водата од површината веднаш по перењето. Тоа овозможува брзо сушење на возилото и значително го намалува напорот за бришење на возилото по перењето.

Нето: 1 л
Арт. бр. 315 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • versaco
  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • praxis