АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Авто шампон концетрат – Red Summer

Категорија Надворешност и лак

Тренди шампон со екстра моќ и извонреден мирис за мануелно миење на возилото. Брзо и темелно ги разградува нечистотиите. Особено благите сурфактанти делуваат нежно на бојата и не влијаат на восочните заштитни слоеви нанесени на површината. Брзо и темелно ги отстранува нечистотиитеод патот и инсектите на бојата, гумите, пластиките, винилот и стаклата, без кородирање на надворешните метални делови.
Без фосфати и Ph неутрален.

Нето: 25 мл
Арт. бр. 217 000

Нето: 1 л
Арт. бр. 217 300

Нето: 3 л
Арт. бр. 217 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • aroma
  • versaco
  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • falcon
  • bell