АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Мултистар Шампон

Категорија Надворешност и лак

Моќен универзален чистач за сите надворешни и внатрешни површини во возилото. Комбинација од максимална моќ на чистење со оптимална толеранција кон материјалите. Исто така, идеален за чистење на површините обложени со фолија.

Нето: 750 мл
Арт. бр. 627 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • sonax
  • falcon
  • bell
  • praxis