АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на инсекти

Категорија Надворешност и лак

Брзо и лесно ги отстранува инсектите од лакираните површини, прозорците и од пластичните делови. Специјален чистач со извонредни можности. Наслагите се отстрануваат брзо и нежно. Не содржи солвент.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 533 200

Нето: 750 мл
Арт. бр. 533 400

Нето: 5 л
Арт. бр. 533 500

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • praxis
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • superhelp
  • philips
  • falcon