АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на Инсекти

Категорија Надворешност и лак

Ефикасен чистач на инсекти кој брзо и нежно ги отстранува дури и најзакоравените резидуали од инсектите од стаклата, бојата, хромираните и пластичните површини без нагризување на површините. Остатоците се отстрануваат безпрекорно и лесно. Идеален за употреба пред перење на возилото.

Нето: 750 мл
Арт. бр. 233 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • philips
  • falcon
  • aroma
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • sonax