АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Моќен спреј за отстранување Инсекти

Категорија Надворешност и лак

Специјален чистач за отстранување на инсекти од стаклата, бојата, хромираните и пластичните површини. Иновативната активна формула долго и потполно ја разградува нечистотијата. Тестирана компатибилност за боја и пластика. Идеален за нанесување пред перење на возилото.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 532 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • praxis
  • aroma
  • versaco