АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на наслаги

Категорија Надворешност и лак

Ова средство ги отстранува агресивните нечистотии и го зголемува животниот век на фарбаните површини. Наменето е за отстранување на индустриска прашина од фарбаните површини и лакираните пластични површини. Ја чисти бојата од бигор и слични нечистотии. Помага при чистење на бандажите.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 513 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 513 505

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • aroma
  • falcon
  • versaco
  • bell