АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на смола

Категорија Надворешност и лак

Ја отстранува смолата, изметот од птици и другите органски нечистотии од бојата, стаклата, хромираните и пластични површини, брзо и комплетно, без остатоци. Може да се третираат дури и квалитетните Xenon фарови како и стаклените фарови со ефект за елиминирање на одблесокот. Не ги оштетува третираните површини.

Нето: 100 мл
Арт. бр. 390 100

Нето: 400 мл
Арт. бр. 390 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • aroma
  • falcon
  • versaco
  • bell
  • praxis
  • superhelp