АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Отстранувач на катран

Категорија Надворешност и лак

Одстранува темелно и без оштетување дамки од катран и масло и други оделни дамки како и остатоци од лепак. Чисти самостојно без триење и гребење, може да се нанесува од секоја положба. Одстранува остатоци од налепници.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 334 200

Нето: 5 л
Арт. бр. 304 505

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • philips
  • falcon
  • praxis
  • versaco
  • aroma
  • sonax
  • bell