АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Авто Полир

Категорија Надворешност и лак

Авто политура за елиминирање на ситните гребаници и враќање на сјајот на избледените површини. Лесен за нанесување, ги чисти и освежува боите и ги заштитува третираните површини. Содржината на природен Карнауба восок обезбедува долготрајна заштита. Значително го подобрува и продлабочува сјајот на возилото.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 300 100

Нето: 500 мл
Арт. бр. 300 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • bell
  • falcon
  • superhelp
  • versaco