АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Металик висок сјај

Категорија Надворешност и лак

Дава висок сјај со „огледало ефект“ на сите металик бои. Ја чисти, полира и нежно ја запечатува бојата, со елиминирање на нерамните површини. Овој производ е специјално наменет за металик боите. Високо-квалитетните природни восоци – како Карнауба восокот, овозможуваат долготрајна заштита од ефектите на бледеење на бојата.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 317 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • falcon
  • versaco
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • praxis