АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Лесен сјај

Категорија Надворешност и лак

Авто полир за брзо и лесно мануелно нанесување. Погоден за малку изгребани и избледени површини, со балансиран состав на восок и абразиви. Истовремено врши полирање и заштита. Може да се употребува на директна сончева светлина.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 180 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • philips
  • praxis
  • superhelp