АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Авто крема за сјај на боја

Категорија Надворешност и лак

 

Се користи за одржување на нови или безмалку нови металик и стандардни бои. Ја чисти, полира и израмнува површината на возилото. Отпорен на вода и шампон за миење, обезбедува одличен сјај и оптимална долготрајна заштита.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 316 200

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • versaco
  • falcon
  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • aroma
  • sonax