АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач на лак интензивен

Категорија Надворешност и лак

Чисти гребнатини, благи оштетувања и многу оштетени бои, како и металик бои. Ја враќа оригиналната боја. Ги измазнува гребнатините, ги отстранува и трагите од друга боја. Крајно лесен за употреба.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 302 100

Нето: 500 мл
Арт. бр. 302 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • aroma
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • sonax