АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Долготраен заштитувач на Боја

Категорија Надворешност и лак

Дава издржлива и трајна презервација на бојата без восок. Се користи за сите нови и безмалку нови или полирани површини. Ги заштува третираните површини до 4 месеци. Обезбедува длабок сјај без дамки и линии и врши интензивно регенерирање на боите. Лесен за нанесување: напрскајте, пребришете и готово!

Нето: 400 мл
Арт. бр. 277 300

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • superhelp
  • aroma
  • bell
  • falcon
  • philips