АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Турбо заштитувач на боја

Категорија Надворешност и лак

 

Брза и особено лесна презервација на сите нови, безмалку нови, полирани или запечатени обоени површини. Ја прави површината сјајна, мазна и визуелно ги интензивира боите. Идеанла за одржување на бојата во секое време. Го зајакнува тековно нанесениот восок и ја пролонгира неговата заштита.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 297 241

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • bell
  • versaco