АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сет за отстранување гребнатини

Категорија Надворешност и лак

Сет за полирање кој служи за отстранување на локализираните гребаници и нерамнини на бојата на возилото. Може да се отстранат дури и подлабоките гребаници во само 2-3 чекора, но и да се оневозможи нивно проширување до основата на бојата. За стандардни, металик и бои отпорни на гребаници.

Нето: 50 мл
Арт. бр. 305 941

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • philips
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • sonax