АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Абразивна паста

Категорија Надворешност и лак

Паста за израмнување на гребаниците и грубите точки кај стандарндите бои на возила. Ја подготвува основата за повторно фарбање. Ги струга оштетените слоеви на бојата и ја отстранува прекумерно напрсканата боја. Ги елиминира кородираните точки на бојата предизвикани од измет од птици, инсекти и смола од дрва. Без силикон.

Нето: 75 мл
Арт. бр. 320 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • bell
  • praxis
  • falcon
  • aroma
  • versaco