АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Хром паста

Категорија Надворешност и лак

Ја отстранува темелно рѓата од хромираните делови. Го враќа некогашниот сјај и конзервира. Со заштитен слој го спречува кородирањето.

Нето: 75 мл
Арт. бр. 308 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • aroma
  • bell
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • versaco
  • praxis