АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Конвертор на рѓа и примарна подлога

Категорија Надворешност и лак

Ја конвертира рѓата во инертна, високо леплива и отпорна заштитна подлога, која се формира како идеална основа за сите понатамошни нанесувања на боја. Погодна за елиминирање на рѓата од челичните и метални површини. Доаѓа со молив и четка за елиминирање на рѓа.

Нето: 125 мл
Арт. бр. 311 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • praxis
  • sonax
  • superhelp
  • bell
  • falcon
  • versaco
  • philips