АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Полир и Восок во боја Нано про

Категорија Надворешност и лак

Полир во боја со природен Карнауба восок за сите стандардни и металик бои. Пигментите во боја ги покриваат малите гребаници. На обоените површини им дава моќен блесок и брилијантен висок сјај кој трае со месеци. Обезбедува извонредна долготрајна заштита. Чисти, полира и заштитува во една операција. Доаѓа со дополнителен молив во боја во 500 мл пакување.

Боја: зелена
Нето: 250 ml
Арт. бр. 296 741

Боја: зелена
Нето: 500 ml
Арт. бр. 296 700

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • bell
  • versaco
  • sonax
  • falcon
  • superhelp
  • praxis
  • philips