АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Супер течен восок

Категорија Надворешност и лак

Нуди високо-квалитетно восочно запечатување на бојата. Ги заштитува и одржува сите нови и безмалку нови и полирани стандардни и металик бои. Високо квалитетниот восок – како што е Карнауба восокот, дава трајна заштита од ефектот на губење на квалитетот на бојата. Премногу лесен за нанесување. Особено нежен за површината и непроценлив за одржување на вредноста на возилото. Ги интензивира боите и го нагласува сјајот на возилото. Не содржи абразиви.

Нето: 250 мл
Арт. бр. 301 100

Нето: 500 мл
Арт. бр. 301 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • sonax
  • falcon
  • praxis
  • philips