АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Многу брз восок

Категорија Надворешност и лак

Најбрз запечатувач на бојата. Дава блескав сјај и заштита која трае повеќе недели. Создава многу ефикасна емулзија за чистење и заштита за новите и безмалку новите бои. Ја запечатува бојата и дава рамен висок сјај. Лесното нанесување го прави особено соодветен за користење. Исто така, погоден за одржување на сите пластични и гумени компоненти.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 288 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • praxis
  • aroma
  • superhelp
  • sonax
  • philips
  • falcon
  • bell
  • versaco