АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпа за турбо восочење – чисти и вози

Категорија Надворешност и лак

Ги одржува и заштитува обоените, хромираните и пластичните површини. Високо-квалитетната микрофибер крпа, во комбинација со специјалните компоненти за одржување, продуцираат висок сјај на кој не му е потребно понатамошно полирање. За само 5 минути возилото може да биде запечатено и заштитено од атмосферските и другите надворешни влијанија, со употреба на само една крпа. Идеална за перфектен финиш по перењето на возилото. Крпата ги отстранува остатоците од нечистотии и малите количини на вода кои остануваат на површината по перењето на возилото (на пример кај праговите на вратите).

Нето: 1 парче
Арт. бр. 414 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • philips
  • aroma
  • praxis
  • bell
  • falcon
  • sonax