АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Чистач за кабриолет кровови

Категорија Надворешност и лак

Високо квалитетен специјален чистач, ги отстранува темелно најјаките нечистотии и тоа целосно и брзо. Специјален чистач за сите текстилни и пластични меки делови. Не и штети на оригиналната боја.

Нето: 500 мл
Арт. бр. 309 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • bell
  • superhelp
  • praxis
  • philips
  • sonax
  • versaco
  • aroma