АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Импрегнатор за кабриолет кров и текстил

Категорија Надворешност и лак

Запечатувач и воден импрегнатор за меките кабриолет кровови. Особено ги импрегнира затегнатите превои и рабови, ги освежува боите и оневозможува напукнување на материјалот. Ги заштитува и импрегнира внатрешните текстилни површини. Оневозможува продирање на нечистотии и влага во текстилните и навлаките за седишта изработени од Алкантара материјали и тапацираните делови во возилото. Транспарентен и затоа погоден за сите фабрички бои.

Нето: 300 мл
Арт. бр. 310 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • falcon
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • philips