АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Реставратор за пластика

Категорија Надворешност и лак

Површините кои сакате да ги третирате со овој производ претходно треба да ги исчистите и по можност да ги отстраните маснотиите од нив со помош на Sonax Отстранувач на дамки.

Нето: 100 мл
Арт. бр. 409 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • praxis
  • versaco
  • bell
  • sonax
  • aroma
  • philips
  • superhelp