АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Помошни средства

SONAX ги има сите совршени дополнителни и помошни средства за сите SONAX производи за одржување на возилата: сунѓери, крпи за чистење, дискови за полирање и многу повеќе – производи кои го заокружуваат асортиманот на SONAX и обезбедуваат интересен извор на дополнителни можности за продажба.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • bell
  • versaco
  • superhelp
  • praxis
  • aroma
  • philips
  • falcon