АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Специјална четка

Категорија Помошни средства

Четка со меки гумени влакна кои потполно ги собираат влакната од животните и истовремено ги одржуваат третираните површини.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 491 400

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • versaco
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • praxis
  • falcon
  • philips
  • superhelp