АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Микрофибер крпа

Категорија Помошни средства

 

Крпа за чистење направена од микро-фини полиестерни и полиамидни влакна. Извонредна за отстранување на прашина и нечистотии. Погодна за сите површини, како стакло, пластика, боја, дрво, хром итн. Антистатична и без влакнести делови.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 100

 

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • versaco
  • philips
  • superhelp
  • praxis
  • aroma
  • bell
  • sonax