АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Крпи за прашина (2 парчиња)

Категорија Помошни средства

Обезбедуваат брзо и едноставно чистење на прашината од сите мазни материјали во внатрешноста на возилото како пластика (кокпит), дрво и метал.

Нето: 2 парчиња
Арт. бр. 416 600

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • aroma
  • superhelp
  • bell
  • sonax
  • philips
  • praxis
  • versaco