АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Апликатор за средство за пластика

Категорија Помошни средства

Дополнителен елемент за нанесување на производите за нега на пластика во внатрешноста на возилото. Благодарение на неговиот ергономично погоден дизајн за поставување на рака, обезбедува лесен пристап до најнедостапните места.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 200

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • bell
  • praxis
  • versaco
  • sonax
  • aroma
  • superhelp
  • philips