АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за нечистотии

Категорија Помошни средства

Специјален сунѓер со фини пори за отстранување на закоравената прашина од пластичните компоненти во внатрешноста на возилото. Ги отстранува восочните и остатоците од полир од необоените надворешни делови на возилото како браници, стилски ленти, гума итн.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 000

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • bell
  • aroma
  • philips
  • versaco