АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Микрофибер крпа за внатрешност и стакла PLUS

Категорија Помошни средства

Ултра фина микрофибер крпа која не остава траги и линии. За употреба на рамни површини - употребете ја влажна за чистење а сува за пребришување и отстранување на полирот. За употреба на нерамни површини и текстил: употребете ја влажна, а за најдобар ефект, употребете ја со средство за чистење на пример SONAX Чистач на внатрешност.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 416 500

Нето: 2 парчиња
Арт. бр. 416 541

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • sonax
  • bell
  • aroma
  • praxis
  • falcon
  • versaco
  • superhelp