АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за инсекти

Категорија Помошни средства

Брзо и темелно ги отстранува остатоците од инсекти од стаклото, бојата и пластиката, без оставање траги и дамки.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 427 141

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • philips
  • praxis
  • falcon
  • sonax