АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Четка за бандажи – ултра мека

Категорија Помошни средства

Се користи за темелно чистење на бандажите, особено со користење на SONAX средствата за чистење бандажи. Погодна за чистење на специфично закоравените и тешко достапните места.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 417 541

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • versaco
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • aroma
  • bell
  • philips