АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Микрофибер сунѓер

Категорија Помошни средства

Екстра голем сунѓер за темелно перење на возилото. Има две различни површини. Долгите микрофибер влакна се многу абсорбирачки, впиваат многу вода и создаваат голема количина на пена. Рамната страна го олеснува отстранувањето на закоравените нечистотии и инсекти.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 428 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • aroma
  • philips
  • sonax
  • bell
  • praxis
  • superhelp
  • falcon
  • versaco