АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX Сунѓер за инсекти за обоена површина

Категорија Помошни средства

Сребрена страна: лесно ги отстранува инсектите од бојата, стаклото и пластиката брзо и без гребење. Навлажнете го пред употреба! Кожна страна: Ги суши замаглените стакла. Не остава траги.

Нето: 1 парче
Арт. бр. 426 100

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • sonax
  • philips
  • superhelp
  • versaco
  • aroma
  • praxis
  • falcon
  • bell